Vanwege de extra financiële uitdagingen waar veel mensen juist dit jaar voor staan, hebben tientallen AnQore medewerkers er voor gekozen om hun kerstpakket om te zetten in een eenmalige donatie voor de Voedselbank Zuid-Limburg.

Mede door hun gulle gift, en de aanvulling van management tot 3.000 euro, kunnen vele gezinnen in Zuid-Limburg verzekerd blijven van de prachtige ondersteuning die de Voedselbank hen geeft.

Namens AnQore mochten Bart Smeets en Iris Thuwis een cheque overhandigen aan de heer Hans Wiertz van de Voedselbank. De rondleiding die daaraan voorafging was erg indrukwekkend en maakte nogmaals duidelijk hoe belangrijk het werk van alle vrijwilligers van de Voedselbank is. Met name de afdeling waar pakketten op naam worden samengesteld voor pasgeboren baby’s en jonge gezinnen, maakte veel indruk. Het werd duidelijk dat de donatie goed terecht komt en bovendien echt nodig is, aangezien steeds meer mensen in deze uitdagende tijd een beroep op de Voedselbank doen.

Bart Smeets en Iris Thuwis overhandigen namens AnQore de cheque aan Voedselbank Limburg-Zuid, vertegenwoordigd door Hans Wiertz.

Gerelateerde nieuwsberichten

Bekijk ook eens ander nieuws of ga terug naar de vorige pagina.

Ga terug
Nieuwsartikel

AnQore doneert duurzaam aan Zuyderland

Leer meer
Nieuwsartikel

AnQore’s Econitrile-MB helpt om verzorgingsproducten te verduurzamen

Leer meer